Uutiskirjerekisterin tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjä

SoteDigi Oy
Toinen linja 14
00530 Helsinki,
Puhelinvaihde: 029 431 4000
viestintä@sotedigi.fi

Rekisteriasioiden yhteyshenkilö

Jenni Siermala
p. 0400412531
tietosuoja@sotedigi.fi

Uutiskirjeen tilaajarekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja peruste
Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on SoteDigi Oy:n asiakassuhteiden, sidosryhmäyhteistyön ylläpito ja kehittäminen markkinointiviestinnän avulla. SoteDigi Oy:n uutiskirjeen tilanneelle henkilölle lähetetään markkinointiviestintää ja uutiskirjeitä, joissa kerrotaan toiminnastamme. Käsittelyn perusteena on yksilöity suostumus ottaa vastaan uutiskirjeitä.

Henkilötietojen säilytysajat

Henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin rekisteröity päättää perua suostumuksen.

Rekisterin tietosisältö

Rekisteri sisältää nimi ja sähköpostiosoite tietoja

Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin tallennettavien tietojen tietolähde on rekisteröity itse.

Tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
Henkilötietoja ei säännönmukaisesti luovuteta eteenpäin ja tietoja käsitellään EU/ETA-alueella.

Automaattinen profilointi

Tietojen perusteella ei tehdä automaattista päätöksiä.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Sähköisessä muodossa olevat tiedot säilytetään tietojärjestelmässä, joissa käytetään sekä teknisiä että ohjelmallisia keinoja tietoturvallisuuden varmistamiseksi sekä tietojen käytön valvomiseksi. Rekisterin tietojen käyttöoikeus on rajattu tietyille henkilöille heidän tehtäviensä edellyttämässä laajuudessa. Kaikkia rekisterin tietoja käyttäviä henkilöitä sitoo vaitiolovelvollisuus.

Rekisteröidyn oikeudet

Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistamista. Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa itseään koskevat henkilörekisteriin tallennetut tiedot sekä oikeus vaatia virheellisen tiedon oikaisua ja poistamista. Asiaa koskevat pyynnöt tulee toimittaa henkilökohtaisesti tämän sivun alussa mainitulle rekisteriasioiden yhteyshenkilölle.

Oikeus peruuttaa suostumus. Rekisteröidyllä on milloin tahansa oikeus peruuttaa suostumus uutiskirjeestä löytyvästä linkistä.

Muut oikeudet. Rekisteröidyllä on tietosuoja-asetuksen mukaisesti oikeus vastustaa tai pyytää tietojensa käsittelyn rajoittamista sekä tehdä valitus henkilötietojen käsittelystä tietosuojavaltuutetulle.