Meille töihin

Olemme saaneet uuden toimiohjeen 26.4.2019. Toimiohjeessa määritellään yhtiöllemme suuntaviivat, kunnes Suomen uusi hallitus linjaa tehtävästämme. Tällä hetkellä käytössä olevien palvelujen häiriötön jatkuvuus on siirtymäkauden toimintamallin keskeisin tavoite.

Uusia rekrytointeja ei toistaiseksi tehdä.

Oletko sote vai digi – tai ehkä molempia? Kiinnostaako sinua työ tulevaisuuden digitaalisten sosiaali- ja terveyspalvelujen parissa? Jos aihe tuntuu istuvan omaan osaamisprofiiliisi, SoteDigi voisi olla seuraava työpaikkasi.

SoteDigi on nuori, vuonna 2018 toimintansa käyntiin saanut valtion omistama kehitysyhtiö, jolle on annettu isoja tehtäviä. Kehitämme uusia digitaalisia sosiaali- ja terveyspalveluja.

Keitä me olemme?

Työyhteisömme koostuu noin kolmestakymmenestä eri-ikäisestä ammattilaisesta, jotka ovat hankkineet kannuksensa yksityisen tai julkisen sektorin vastaavista tehtävistä. Työskentelemme asukkaiden uusien digipalvelujen, tietojohtamisen työkalujen ja integraation rakennuspalikoiden parissa.

Meitä yhdistää into oppia uutta ja toimia tienraivaajana.

Yhtiömme on aidosti virtuaalinen

Päätoimipaikkamme on Kuntatalolla Helsingissä, mutta monet meistä tekevät etätöitä eri puolilla Suomea. Työkulttuurimme on joustava ja toimenkuvamme ovat sellaisia, etteivät ne vaadi välttämättä fyysistä läsnäoloa.